Întrebări Frecvente

Care sunt modalitățile de plată?

Modalitățile de plată sunt:

 • plată prin ramburs (veți plăti când ajunge curierul la dvs);
 • plată prin transfer bancar (după finalizarea comenzii, puteți transfera contravaloarea comenzii în contul firmei SC ATELIERUL YBO ART SRL, iar după ce trimiteți dovada de plată pe e-mailul ybo_75@yahoo.com,  comanda dvs. va fi procesată);
Ce fac în cazul în care coletul nu a fost livrat la timp?

În general, coletele pleacă din sediul YBO ART în cel mai scurt timp posibil, însă există probabilitatea ca acestea să întârzie din varii motive (condiții meteo extreme, perioade aglomerate, probleme organizatorice ale firmei de curierat). După trimiterea coletului veți primi pe e-mail numărul dvs de AWB și site-ul unde veți putea verifica statusul comenzii sau ne puteți suna la +40 784 699 538 pentru a verifica statusul comenzii.

Când se livrează produsele?

În general coletul se livrează în 24-48h în cazul produselor plasate de luni până joi până în ora 14:00, iar cele plasate de vineri, sâmbătă și duminică, vor fi livrate începând cu ziua de luni.

Cât costă transportul pentru o comandă făcută?

Costul transportului este de 20 lei indiferent de greutatea coletului și distanță. 

Cum îmi pot modifica datele de livrarea/facturare?

Pentru a vă modifica datele de livrare și facturare, intrați în „Contul meu”, logați-vă și intrați la secțiunea „Adrese” pentru a face modificările necesare.

Pentru orice nelămurire, nu ezitați să ne contactați!

  Cos de cumpărături

  Autentificare

  Nu ai inca un cont?

  Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe detalii, click aici!
  Start typing to see products you are looking for.